Woord van de voorzitter

Beste vrienden van Volley Limburg,

Hierbij vinden jullie de allereerste nieuwsbrief van Volley Limburg. Het tijdstip van lancering gaat samen met een nieuwe fase in de sportbeleving en een relance van de volleybalactiviteiten in onze provincie.

Wat ben ik ongelooflijk trots op het dynamisme en de grote daadkracht van alle clubverantwoordelijken, vrijwilligers, ouders, scheidsrechters, trainers-coaches en spelers/speelsters om het volleybal aan de gang te houden, nu en in de voorbije jaren.

Iedereen had een vermindering van het aantal leden verwacht. Dit klopt niet, er is zelfs een toename! Iedereen had een vermindering van het aantal ingeschreven competitieploegen verwacht. Ook dit klopt niet, er is minstens een status-quo.

De komende maanden kijken we uit naar enkele prachtige evenementen, zowel voor jeugd als voor onze nationaal/provinciaal spelende ploegen. U vindt verder een uitgebreide agenda. Ik verheug mij op deze spannende wedstrijden en hoop jullie daar talrijk te zien.

Ondertussen worden alle uitgestelde wedstijden opnieuw ingepland. Ik moedig de clubs aan om hier ook enkele compromissen te sluiten. Hier en daar zal al eens een reservenwedstrijd sneuvelen, of zal al eens aangetreden moeten worden in een niet ideale ploegsamenstelling. Dat is misschien niet zo leuk, maar wel beter dan die wedstrijden helemaal niet te spelen. Iedereen die ik hierover al gesproken heb, huivert voor een onvolledige rangschikking op het einde van het seizoen waardoor stijgen en dalen niet correct zouden verlopen. Ik weet dat de competitieleiding en de clubbestuurders er alles zullen aan doen, met de nodige correctheid maar ook met wat creativiteit, om al onze competities volledig af te ronden. Wij komen hier zeker nog op terug.

Met dit eerste nummer bedank ik alvast onze nieuwe redactieraad voor hun initiatief: Lieve, Marc en Jenthe. Aarzel niet hen idee├źn aan te reiken voor volgende nummers.

Aan iedereen veel volleybalplezier in de komende weken en maanden en hopelijk tot binnenkort.

Uw voorzitter,

Paul Lagae

Een reactie op “Welkom op onze nieuwsbrief”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *